Vivix Shaklee Tonik Mustajab Abad Baru

Vivix Shaklee, adalah Vitamin Shaklee yang paling saya gemari. Vivix Shaklee juga antara Vitamin Shaklee yang mendapat permintaan tinggi, bak orang kampong saya kata: laku kerasssss beb 🙂

Baca juga: shaklee vivix

Saya secara peribadi mengamalkan Vivix Shaklee sejak setahun lepas… dulu saya seorang aje yang ambil, kemudian saya bagi juga pada twins saya yang berumur 5 tahun pada ketika itu… and guess what??? My twins love it soooooo much 🙂

Masih ingat lagi, last year sekitar Februari, saya dijadualkan perlu melakukan operation laparoscopy dengan Dr Hamid Arshat, atas masalah Rahim Terbalik. Jadual laparoscopy pada 7hb July 2014, agak lama sebab jadual Dr Hamid yang sangat padat… shaklee vivix harga

Memikirkan itu, saya mula buat persediaan dengan mengambil Vivix Shaklee + Sustained Release Vitamin C. Kedua-dua supplement antioxidant yang sangat bagus. Saya amalkan Vivix Shaklee agar sel-sel badan saya dalam keadaan sihat dan kuat bak johan, dan bila operation laparoscopy, badan saya dapat pulih kembali sihat dengan baik dan cepat. Itu yang saya fikirkan…

Sebab dengan suami yang perlu berkerja untuk mencari rezeki, siapa nak uruskan my twins dan rumahtangga jika saya perlu duduk di katil hospital lama-lama… kan?

vivix shakleeDan, yup, dengan izin-Nya, saya admit di hospital tidak sampai 24 jam, doktor dah discharge saya, selepas melihat saya sangat cergas pada keesokan paginya. (saya admit hospital 7hb July, operation petang, giliran ke-2, jam 3.30pm. Doktor discharge saya next day, 8hb 2.30pm…)

Malah saya juga teruskan amalkan Vivix Shaklee plus dengan tambahan Vit C, Zinc Complex dan Vitamin E sebagai Set Lepas Pembedahan Shaklee!

Sememangnya Vivix Shaklee adalah Tonik Mustajab Abad Baru! Ia adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. vivix shaklee harga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Secara ringkasnya.. Vivix bagus utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.

Satu fungsi utama tonik mustajab ini, ialah mampu melambatkan pembentukan protein AGE dalam badan kita

AGE protein ini lah yang menyebabkan kerosakan sel dan kesihatan merosot. Bahaya AGE boleh menyebabkan penyakit seperti Diabetes, Stroke, Alzheimer, Serangan Jantung, Tua sebelum waktunya dan 1001 penyakit lagi shaklee vivix

Kita boleh melambatkan pembentukan AGE dengan pengambilan sayur-sayuran, buah-buahan. Namun yang paling senang ambil 1 sudu besar VIVIX setiap hari!

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Diabetestetsimonial vivix shaklee untuk diabetes / kencing manis / Kencing Manis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Serangan Sakit Jantung

vivix shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Strokvivix shakleevivix shakleevivix shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Asma

vivix shaklee

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Berhenti Merokok
Testimonial Vivix Shaklee Untuk Detox Jadi Awet Muda, Cantik, Kurus,Lebih Bertenaga

vivix shaklee

vivix shaklee

Biasa orang kata Vivix Shaklee mahal…. tapi cuba fahamkan maksud mahal tu…. mana lagi mahal.. sebotol Vivix atau kos dialisis 3 hari sekali yang sebulan boleh cecah ribuan ringgit? Atau sebotol vivix vs bypass jantung di IJN yang menelan puluh ribu ringgit? Atau sebotol Vivix vs puluh kotak rokok sebulan yang sengaja dibakar dan dihembus asapnya agar anak bini pun turut sakit macam si perokok?

Sebenarnya nikmat kesihatan kita tiada galang ganti! Harga nikmat kesihatan tidak dapat dinilaikan dengan sebotol Vivix ya.. ia bernilai lebih dari itu…Sebab tu saya tidak berkira dalam membeli Vivix.. bukan sahaja untuk diri sendiri tapi juga untuk yang tersayang.. suami saya.. dan ibu bapaa saya serta sekarang, my twins. Kesihatan adalah anugerah rahmat yang tidak ternilai.. Kalau kita boleh beli baju, tudung bertingkek-tingkek, kereta besar handbeg besar, tak salah beli sesuatu yang berharga cam Vivix Shaklee untuk yang tersayang..

pengedar shaklee online
pengedar shaklee selangor

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee Malaysia



Cara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee Online



3 thoughts on “Vivix Shaklee Tonik Mustajab Abad Baru

Leave a Comment