Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza

Cantik, sesuatu yang cukup subjektif. Namun semua wanita impikan kelihatan cantik. Kecantikan fizikal wajah dan badan. Maka tidak hairan lah produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah adalah yang terhangat di pasaran. Tanpa mengambil kira latar belakang sesuatu jenama / brand, produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah berlambakan di pasaran…

ctBagi syarikat pengeluar supplement No 1, Shaklee, turut menawarkan Set Kecantikan Kulit Shaklee yang menjadi Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza.

Entry ini ingin kami highlight tentang Produk Shaklee iaitu Set Vitamin Shaklee Untuk Kecantikan dan Set Vitamin Shaklee Untuk Kulit. Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza terdiri daripada 2 komponen Produk Shaklee, iaitu 1) Supplement Vitamin Shaklee yang berfungsi menghasilkan kulit sihat aka cantik dari dalam; dan 2) Set Skin Care Shaklee iaitu Produk Penjagaan Muka Shaklee yang terdiri daripada Set Enfuselle Shaklee dan Set NutriWhite Shaklee.

Supplement Vitamin Shaklee: Set Kecantikan Kulit Shaklee

# Set Kecantikan Kulit Shaklee Asas / Set Kulit Bajet Shaklee

Presentation1

Ini adalah Set Kecantikan Asas Shaklee, Set Cantik Shaklee Semudah A, B, C….

1. Vita-C Shaklee

 • Shaklee Vitamin C – Sustained Release Vita-C Plus ini merupakan Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran udara, sinaran uv matahari…
 • Vitamin C bertindak sebagai agen anti penuaan dan anti kedutan, dengan berperanan merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit.
 • Juga dikenali dengan nama asid askorbik, Vitamin C adalah sumber utama kepada pembentukan kolagen, iaitu sejenis protein yang membantu pertumbuhan sel dan salur darah selain menjadikan kulit tegang dan kuat.
 • Kajian klinikal menunjukan Vitamin C juga dapat mengurangkan ‘sunburn’ yang disebabkan oleh pancaran radiasi ultraviolet berlebihan dan ia juga mampu mencegah kesan jangka panjang terdedah kepada matahari, yang boleh membawa kepada kanser kulit.

Baca lanjut Sustained Release Vita-C Plus Shaklee – Vitamin C Pilihan Anda. Klik di sini

2. Vita-E Complex Shaklee

 • Vitamin E bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
 • Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel.
 • Membantu memudarkan parut.
 • Vitamin E merupakan antioksidan yang memelihara dan memperbaiki kulit. Antioksidan merupakan agen yang meneutralkan kesan pengoksidaan oleh radikal bebas. Antioksidan meneutralkan radikal bebas dan menghalang kerosakan sel daripada berlaku.
 • Vitamin E merupakan di antara antioksidan yang hebat, dengan  harga yang mampu milik. Namun badan manusia tidak dapat menghasilkan vitamin E, bermaksud anda perlu mendapatkannya daripada diet anda.
 • Makan makanan yang tinggi Vitamin E atau mengambil supplemen vitamin E boleh mencegah penuaan pra-matang kulit dan mencegah kerosakan DNA.

3. Shaklee B Complex

 • Vitamin B membantu dalam menukarkan karbohidrat kepada glukosa untuk penghasilan tenaga kepada tubuh badan, membantu dalam menukarkan lemak kepada protein seterusnya membantu nervous system berfungsi dengan normal.
 • Vitamin B juga penting untuk pembentukan sel badan jadi ianya penting untuk awet muda, kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut beruban, membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, kekuatan kuku.
 • B Complex Shaklee membantu tona kulit yang bercahaya. Kekurangan Vitamin B ini boleh menyebabkan kulit kusam dan tidak sihat dan boleh terjadi jerawat pada muka.
 • Setiap vitamin yang menjadikan B Complex Shaklee ini memainkan peranan yang sangat penting untuk penjagaan kulit.

Baca mengenai B Complex Vitamin Shaklee: Untuk Dia; Untuk Kamu. Klik di sini.  set kecantikan shaklee 2

Kenapa Perlu Ambil Supplement Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza? Sememangnya sesetengah Vitamin B, C, E boleh diperolehi melalui diet harian kita. Namun acap kali, ia masih belum mencukupi. Dalam sesetengah situasi, badan kita memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi dari apa yang boleh diperolehi daripada makanan. Sumber vitamin C dan E yang diperoleh dari makanan sahaja tidak mencukupi untuk memberi kesan pencegahan dan anti-penuaan. Dengan pencemaran sumber bermula dari tanah, cara penanaman, cara pemprosesan makanan, khasiat yang terkandung di dalamnya juga semakin terhakis…

Pengambilan Supplement Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza adalah langkah terbaik untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kedut, kulit berminyak, kulit usam, pigmentasi, parut dan liang pori terbuka.

Harga Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza. Klik di sini.

Bagi anda yang inginkan kesan / result optimum, boleh juga mencuba Set Kecantikan Shaklee Premium, yang pasti memberikan anda kepuasan maksima! Hubungi kami 017-4666007 untuk butiran lanjut Set Kecantikan Shaklee Premium ini.

set kulit cantik poster

Ok, itu adalah Produk Vitamin Shaklee dalam bentuk supplement dalaman, untuk cantik dari dalam ke luar, (inside-out concept). Shaklee melalui R& D terbaiknya turut menghasilkan Set Skin Care Shaklee iaitu Set Enfuselle Shaklee dan Set Nutriwhite Shaklee, sebagai pelengkap Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza.

1. Set Nutriwhite Shaklee– Untuk kulit normal dan mahukan pencerahan selamat (tiada masalah jerawat yang ketara, atau muka tak terlalu berminyak)

set nutriwhiteAntara cadangan pencuci muka (gentle deep foaming cleanser), toner (Soothing radiance whitening softener, dan moisterizer (Ultimate protection whitening lotion SPF 15).

Harga Set Skin Care Shaklee – Nutriwhite. Klik di sini.

2. Set Enfuselle Shaklee (Enfuselle Basic System Normal – Dry)

set enfuselle

3. Set Enfuselle Shaklee (Enfuselle Basic System Normal – Oily)

set enfuselHarga Set Skin Care Shaklee – Set Enfuselle Shaklee. Klik di sini.

# Set Kecantikan Kulit Shaklee Cara Makan?

 • Cara Makan Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza adalah berbeza ke atas setiap individu. Justeru, adalah SANGAT SANGAT MUSTAHAK untuk anda hanya membeli daripada Pengedar Shaklee yang benar-benar arif tentang product  knowledge, yang dapat memberi anda KONSULTASI EKSKLUSIF, Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk anda, sesuai dengan bajet anda, sesuai dengan masalah  “Kulit Muka” yang anda hadapi.

* Anda mungkin boleh membeli dengan sesiapa sahaja, anda mungkin juga membeli sendiri di cawangan Shaklee dengan meminjam guna-pakai SID siapa-siapa. Namun untuk memperolehi guidance Cara Pengambilan Vitamin Shaklee dalam Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza, hanya khusus untuk pelanggan hargasetkesuburan.net

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

pengedar shaklee setia alam bukit raja klang

Jannah PS Low Shaklee Independent Distributor ID No : 1078477

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee OnlineLeave a Comment