Merawat Sakit Lutut Dengan Set Sakit Sendi Shaklee

Sering kali mak kita, bapa kita, mengadu Sakit Lutut. Nak bangun susah, nak cangkung susah. Nak sembahyang pun terganggu… Tahukah Anda, Kira-kira 30 peratus rakyat Malaysia yang berumur 65 tahun ke atas lebih berisiko berhadapan masalah Sakit Lutut yang dikaitkan dengan osteoartritis. Malah data menunjukkan, kaun wanita berisiko mengalami masalah artritis dua kali ganda berbanding … Read more

Merawat Sakit Sendi Dengan Shaklee

Kepakaran Kami adalah untuk membantu orang yang sakit sendi akibat keradangan sendi untuk hilangkan sakit tersebut. Radang Sendi ini kian melanda tidak kira yang tua mahupun orang yang muda. Sebab itu lah kami tawarkan Rahsia Kepakaran Merawat Sakit Sendi Dengan Produk Shaklee. Masalahnya ramai yang menghidapi Radang Sendi tapi hanya membiarkannya ataupun hanya bergantung harap pada … Read more

Rawat Kencing Manis Diabetes Dengan Shaklee

Kencing Manis Diabetes ~ ‘ibu kepada segala penyakit’ aka Pembunuh Senyap!!! # Apa Itu Kencing Manis Diabetes? ~ Kandungan gula di dalam darah yang tinggi secara berterusan Baca juga Set Diabetes Shaklee Produk Shaklee Untuk Kencing Manis # Tahukah Anda Hampir 1.2 juta rakyat Malaysia menghidapi kencing manis pada tahun 2007. Jumlah itu meningkat sebanyak … Read more

Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee

Alhamdulillah, semalam ada seorang member menyampaikan perkhabaran gembira… member ni kurus melidi, walau telah berkahwin, namun badan tetap “sekeping” aje, cam sekeping papan katanya… so ni dah berjaya up sikit berat badan tu… lebih cantik katanya! :)) Waaaah gembiranya mendengar nada excited dia tu! Itulah rahsia Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee! Masalahnya ada … Read more

Masalah Kesuburan Wanita Dan Lelaki

Dulu masa kecil-kecil, sering kali beranggapan kahwin aje, boleh mengandung dan beranak. Malah pengalaman melihat ibu saudara, sepupu-sepupu, kahwin, lepas beberapa bulan, mengandung dan tidak lama tu beranak. Langsung saya tidak pernah terlintas akan aspek “Masalah Kesuburan” atau lebih tepat lagi, Masalah Ketidaksuburan. Sehingga lah saya melalui tempoh-tempoh “genting, menduga, stress, tertekan, mengharap dan kecewa” kira-kira … Read more

Atasi Sakit Kepala Dengan Shaklee

Rata-rata ramai di antara kita “Biasa” mengalami sakit kepala, namun sering kali kita memandang remeh masalah kesihatan itu. Kebiasaannya kita akan sapu minyak angin, tidur, dengan harapan kesakitan itu akan hilang ditelan waktu… Namun itu bukan solusi jangka panjang. Langkah terbaik ialah mengambil Set Sakit Kepala Shaklee. Malah, adakalanya kita lebih suka membiarkan kesakitan menguasai … Read more

Phytocol-ST Shaklee Ubat Kolesterol Tinggi

Serangan sakit jantung, adalah salah satu penyebab utama kematian di Malaysia dan juga di dunia. Faktor-faktor risiko penyakit jantung termasuklah paras kolesterol yang tinggi, paras lemak dalam darah yang tinggi, tekanan darah tinggi, diabetes, obesiti, gaya hidup yang tidak aktif dan tabiat merokok. Justeru, antara langkah untuk terselamat dari penyakit jantung ialah Mencegah Kolesterol Tinggi … Read more

Set Jantung Sihat Shaklee

Masih terkedu, namun tetap gagahkan hati untuk berkongsi kisah ini… Terkedu apabila mendapat berita kematian bapa seoranga rakan lama. Kematian yang agak tragis akibat serangan jantung. Dan sebab itu juga saya rasa perlu untuk saya highlight Set Jantung Sihat Shaklee Mengelakkan Serangan Jantung untuk membantu orang lain terus menderitai penyakit itu.  Arwah seorang yang sihat walafiat. … Read more

Ubati Buasir Dengan Set Buasir Shaklee

Malam ini nak berkongsi cerita berkenaan Ubati Buasir Dengan Set Buasir Shaklee. Gara-gara saya terlalu kesian melihat rakan saya itu… Sekilas pandang, tiada yang aneh dengan wanita di hadapan saya ini… lengkap tubuh badan, sihat walafiat. Namun sekali sekala pabila duduk atau baru bangun dari duduk, dia mengeluh dengan muka seakan-akan menahan kesakitan… puas di … Read more

Vivix Shaklee – Supplement Yang Harus Anda Miliki

Hari ini, saya nak cerita satu kisah. Kisah saya sendiri… kisah betul tau! Bukan tipu-tipu punya. Ia kisah bagaimana saya jatuh cinta pada Vivix Shaklee – Suppelement Yang Harus Anda Miliki! Saya sendiri sebenarnya seorang suri rumah sepenuh masa. Harian saya menguruskan sepasang anak kembar saya, umur 5 tahun. Sepasang, tapi tiap-tiap hari saya LOTEH … Read more