Nak Kurus???

Semua antara kita, nak kurus! Tambah-tambah pula lepas raya ni, apabila menyedari baju dah semakin ketat. Jeans dah tak muat. Perut makin buncit 😛 Maka mula lah azam awal bulan nak kurus! Azam hujung bulan nak kurus! Namun hakikatnya, untuk menguruskan badan ke tahap ideal bukanlah sesuatu yang mudah! Jauh berpuluh kali ganda daripada yang disangka! … Read more

Vivix Shaklee – Supplement Yang Harus Anda Miliki

Hari ini, saya nak cerita satu kisah. Kisah saya sendiri… kisah betul tau! Bukan tipu-tipu punya. Ia kisah bagaimana saya jatuh cinta pada Vivix Shaklee – Suppelement Yang Harus Anda Miliki! Saya sendiri sebenarnya seorang suri rumah sepenuh masa. Harian saya menguruskan sepasang anak kembar saya, umur 5 tahun. Sepasang, tapi tiap-tiap hari saya LOTEH … Read more

Tips Kecantikan: Cara Semulajadi Supaya Kelihatan Muda

Anda tidak perlu mengeluarkan perbelanjaan yang besar atau melakukan sesuatu yang menyakitkan untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih muda. Berikut Tips Kecantikan: Cara Semulajadi Supaya Kelihatan Muda. PENGAMBILAN MAKANAN KAYA ANTIOKSIDAN Pengambilan makanan kaya antioksidan dapat membantu menghilangkan radikal bebas, megeluarkan racun dalam badan, kedutan dan kerosakan akibat sinar matahari. Makanan kaya antioksidan bukan hanya … Read more

Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza

Cantik, sesuatu yang cukup subjektif. Namun semua wanita impikan kelihatan cantik. Kecantikan fizikal wajah dan badan. Maka tidak hairan lah produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah adalah yang terhangat di pasaran. Tanpa mengambil kira latar belakang sesuatu jenama / brand, produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah berlambakan di pasaran… Bagi syarikat … Read more

Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik

Rasanya dah few entry kami sentuh mengenai Lecithin Shaklee. Tapi entry ini nak war-warkan lagi Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik! Lecithin Shaklee Untuk Cantik??? Biar betul…. Yup, memang betul! Kan bila kurus, automatik nampak cantik! he he loyar buruk malam-malam begini :)) Ok, Fakta Bukan Auta Lecithin itu sendiri sebenarnya adalah lemak… Dan … Read more

Miliki Bibir Merah Jambu Tanpa Bergincu

Setiap wanita sama ada tua atau muda ingin kelihatan cantik. Maka Miliki Bibir Merah Jambu Tanpa Bergincu menjadi idaman setiap wanita kerana ia mampu menaikkan seri kejelitaan wajah seseorang itu, secara semula jadi. Sesungguhnya, bibir merah jambu semula jadi menyerlahkan sisi lebih menarik pada wajah. Bagaimanapun tabiat suka merokok, kurang minum air, tidak menyapu pelembap … Read more

Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi

Tiap-tiap hari, bila kita nak beli barang, kita pasti akan tanya harga. Sama ada di online atau offline, survey harga, tanya sini tanya sana, compare harga, itu biasa… Tapi kalau anda tengah dok survey Harga Omega Guard Shaklee, meh saya nak war-warkan: Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi! :)) Apa itu Shaklee Omega Guard? Omega Guard … Read more

Kebaikan Shaklee Lecithin

# Tahukan Anda Pengemulsi Semulajadi, Lecithin Shaklee dihasilkan daripada sumber kekacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul membekalkan 3.1g kolina (choline) yang kaya dengan lecithin termasuk 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol. Itulah Kebaikan Shaklee Lecithin, yang sememangnya berbeza dengan jenama-jenama lain! Ujian klinikal membuktikan kolina penting dalam diet harian kerana fungsinya dalam menyokong kesihatan otak, … Read more

Rahsia Kulit Cantik Artis K-POP

Suatu ketika dulu heboh di alam maya tentang satu jenis kolagen asli, berduyun-duyun orang memborong. berkilo-kilo orang timbang kati… semua dengan satu tujuan / target: nak kulit muka cantik gebu mulus putih anjal… Dan kini telah terbongkar Rahsia Kulit Cantik Artis K-Pop! Shaklee sebagai syarikat pengeluar supplement kesihatan terunggul juga mempunyai Produk Berasaskan Kolagen iaitu … Read more

Herb Lax Shaklee Julap Untuk Kurus

Julap? Julap? Perkataan yang sungguh melayu. Herb Lax Shaklee Julap Untuk Kurus. Julap Untuk Sembelit. Rasanya ramai yang sudah lupa perkataan itu. Sekarang smua orang guna Detox. Detox asimilasi daripada bahasa Inggeris. * (Entry kali ini menfokus pada Detox Usus / Colon).  Detox atau nyahtoksin kini menjadi agar popular dengan lambakan pelbagai produk detox di … Read more