Cara Beli Shaklee Online Terus Dari HQ Shaklee

Bagi anda yang nak beli produk Shaklee secara online, saya nak cadangkan Cara Beli Shaklee Online yang paling selamat iaitu membeli terus dari Shaklee HQ secara Online walaupun anda belum lagi Daftar Jadi Ahli Shaklee.

Cara Beli Shaklee Online
Cara Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ

 

7 Kelebihan membeli Produk Shaklee terus dari Shaklee HQ

  1. Order anda dijamin 100% diuruskan oleh Shaklee HQ. Jadi anda boleh berurusan dengan Shaklee HQ terus jika ada sebarang isu timbul.
  2. Stock yang anda dapat 100% stock dari Shaklee HQ yang merupakan stock terkini dan juga yang diuruskan secara professional oleh team SHAKLEE MALAYSIA bukannya stock yang disimpan bawah katil atau dalam bonet kereta oleh Pengedar Shaklee..hehehe
  3. Mendapat kadar pos rata untuk pembelian produk Shaklee. Jika beli sebotol pun kos posnya RM11, jika beli 10 botol pun kos posnya RM11 saja.
  4. Mendapat FREE POSTAGE untuk pembelian yang mengandungi VIVIX Shaklee. Jika beli sebootol Vivic saja terus dapat POS PERCUMA walaupun berapa banyak order yang anda buat.
  5. Mendapat FREE POSTAGE untuk produk Shaklee melebihi RM800 untuk semenanjung Malaysia dan melebihi RM1000 untuk Sabah dan Sarawak.
  6. Anda boleh membayar menggunakan credit card / kad kredit / debit card terus kepada Shaklee HQ.
  7. Order Shaklee Anda 100% Bebas Risiko kerana 100% diuruskan oleh Shaklee HQ. Mcam yang disebut di atas, jika ada sebarang isu anda boleh terus hubungi Shaklee HQ. Bagus kan?

 

Jadi macam mana saya nak beli produk Shaklee secara online terus dari Shaklee HQ ni?

OK caranya sangatlah mudah. Anda hanya perlu gunakan borang berikut :

Cara Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ 

 

Klik link merah di atas, anda akan dibawa terus ke laman rasmi Shaklee Malaysia Online untuk membuat pembelian produk Shaklee secara Online.

 

Sekiranya terdapat sebarang persoalan berhubung Cara Nak Beli Shaklee Online, boleh hubungi kami di nombor berikut :

Shaklee
Shaklee

 

Selamat membeli produk Shaklee secara online dengan selamat dan terjamin 100% dari Shaklee <3

Terima kasih kerana membaca entry Cara Beli Shaklee Online tulisan kami ini <3

 

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee OnlineLeave a Comment