Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness

Saat disahkan hamil, memang ditunggu-tunggu kebanyakan wanita yang telah berkahwin. Kehadiran cahaya mata pasti menjadi penyeri bahtera rumah tangga bersama sang suami. Namun, sebahagian wanita hamil akan mengalami alahan, loya, mabuk hamil atau morning sickness.

Pada kebiasaannya, wanita hamil akan mengalami alahan dalam trimester pertama (tiga bulan pertama kehamilan). Namun terdapat juga ibu hamil yang mengalami alahan pada trimester kedua atau berlanjutan hingga trimester ketiga… Sesetengah ibu hamil mengalami alahan yang berlanjutan sehinggalah bersalin walaupun tiada penyebab yang diketahui. Mengamalkan Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness seawal mula didapati diri mengandung, insyaAllah membantu anda.

mn3Punca sebenar alahan masih kurang jelas sehingga kini. Kajian umum percaya alahan wanita hamil disebabkan oleh perubahan fizikal dan aras hormon kehamilan yang dikenali sebagai – human chorionic gonadotrophin’ (- hcG) yang meningkat. Apabila usia kandungan mencecah trimester kedua, alahan akan beransur-ansur hilang kerana aras hormon tersebut akan berkurangan selepas trimester pertama. Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness tidak terhad pada pengambilan pada trimester pertama, sebaliknya boleh terus diambil sehingga bersalin.

Baca juga Set Mengandung Shaklee Murah

Tahap alahan bergantung kepada individu. Namun ada juga wanita yang bernasib baik tidak pernah mengalami alahan langsung sepanjang kehamilan.

Antara tips untuk mengurangkan simptom alahan: mn2

  • Mengamalkan pemakanan yang kerap atau mengambil hidangan dalam kuantiti yang kecil supaya perut tidak kosong (contoh: setiap dua jam) walaupun anda tidak lapar
  • Makan apa sahaja yang anda mahu tapi elakkan daripada mengambil makanan pedas, berlemak dan bergoreng
  • Buka tingkap dan kipas ketika memasak jika anda tidak tahan bau yang kuat
  • Elakkan daripada  mengambil kafein
  • Minum air dengan kerap dan banyak sehingga 10 hingga 12 cawan sehari
  • Dapatkan rehat  secukupnya kerana alahan akan bertambah buruk apabila anda kepenatan atau mengalami stres.
  • Mengamalkan Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness.

Rahsia Mengatasi Morning Sickness

Ubat tahan muntah (anti-emetik) adalah solusi terakhir. Begitu juga kemasukan ke wad jika alahan terlampau teruk dan mengalami simptom dehidrasi (kekurangan air dalam badan). Simptom ini biasanya dimanifestasi melalui pening-pening, dahaga dan pengeluaran air kencing yang sedikit daripada biasa. Ibu hamil akan diberi cecair dan suplemen tambahan melalui drip iaitu secara intravena. Dengan Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness, InsyaAllah kita ikhtiar, tidak perlu sampai masuk wad :))

mn4Alhamdulillah kini telah ramai ibu hamil yang bebas dari alahan dan morning sickness teruk setelah mendapat khidmat kepakaran kami. Mereka kini boleh melalui fasa-fasa kehamilan dengan penuh nikmat dan syukur. Bangun pagi pon lebih ceria, boleh breasfast lapik perut untuk ke pejabat. Tiada lagi episod muntah-muntah sampai pucat muka. Husband pon lebih tenang keluar gi kerja… tak ada murung, tak ada pening-pening… indahnya dunia! Berkat berikhtiar dengan Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness.

Ketahui Manfaat Peppermint Ginger Plus Shaklee

Sekiranya anda adalah ibu hamil yang ingin mengatasi masalah alahan dan morning sickness, atau anda mengenali mana-mana ibu hamil yang menderitai masalah yang sama, boleh hubungi kami 017-4666007 untuk mendapatkan khidmat perkongsian kepakaran kami. InsyaAllah akan kami kongsikan RAHSIA BAGAIMANA ibu hamil lain berjaya bebas alahan dan morning sickness serta berjaya melalui tempoh kehamilan dengan ceria dan sihat.

Talian Hotline Kami: 017-4666007

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Voilet-Flower-

Jannah PS Low Shaklee Independent Distributor ID No : 1078477

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee OnlineLeave a Comment