Kelebihan dan Kebaikan AJHT Shaklee

AJHT Shaklee – Advance Joint Health Tablet Shaklee

Sakit lutut, sakit pinggang, slipped disc, lenguh-lenguh badan…

Shaklee AJHTAJHT Shaklee harus menjadi pilihan anda.

Mengapa??

Advanced Joint Health Tablet Shaklee dihasil daripada ekstrak Boswellia. Menurut kajian klinikal, ekstrak Boswellia mampu meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari pengambilan!! Itu lah Kelebihan Dan Kebaikan AJHT Shaklee.

ajht posterAJHT Shaklee dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

AJHT Shaklee Menggalakkan mobiliti, Meningkatkan fleksibiliti dan fungsi sendi serta menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang. ajht fungsi

Berbaza dengan produk supplement kesihatan sendi lain, AJHT Shaklee bebas kandungan kondroitin, iaitu satu bahan yang menghalang penyerapan glukosaminAdvanced Joint Health Tablet Shaklee juga 100% tidak mengandungi kekerang dan 100% tiada kandungan sumber haiwan – 100% vegetarian!!

ajht bebas kondroitinKandungan AJHT Shaklee

Ekstrak Boswellia di dalam AJHT Shaklee – Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. shaklee AJHT

Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Advanced Joint Health Tablet Shaklee bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA konsentrasi tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja.

Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi. ajht ingredientEkstrak Jagung di dalam AJHT Shaklee – Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine, iaitu sejenis gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina AJHT Shakleemengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Vitamin C di dalam AJHT Shaklee –  Advanced Joint Health Tablet Shaklee menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

ajht bandinganSemak Harga AJHT Shaklee. Klik sini!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

pengedar shaklee online
pengedar shaklee selangor

Jannah PS Low Shaklee Independent Distributor ID No : 1078477

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee OnlineLeave a Comment