Harga Terbaru Produk Shaklee Mulai April 2015

Alhamdulillah dengan pelaksanaan Goods And Services Tax — GST oleh kerajaan Malaysia bermula 1 April 2015, Shaklee Malaysia tetap kekal dengan harga sama, sejak 20 tahun tak pernah naik harga produk.

Bermula pada 1 April ini, semua produk Shaklee harga masih sama cuma ada tambahan 6% GST seperti yang dikehendaki oleh kerajaan. Berikut Senarai Harga Terbaru Produk Shaklee Mulai April 2015

Jadi jangan risau ya. harga terbaru shaklee selepas GST

Bila 1 April shaklee buka semula dengan penguatkuasaan GST dah bermula. Namun anda tetap boleh memperoleh produ-produk Shaklee pada harga yang jauh lebih murah. Caranya? Daftar Ahli Shaklee Semurah RM69 Sahaja!

Sila daftar ahli untuk menikmati produk pada harga ahli. Hanya RM69 untuk ‘starter kit‘ atau buat pembelian produk sebanyak 200UV (kira-kira RM700) untuk dapatkan ‘starter kit‘ percuma.

Untuk mendaftar sila berhubung terus dengan Puan Jannah PS Low di talian 017-4666-007 (call/SMS/WhatsApp/telegram).

Berikut senarai harga baru Vitamin-vitamin Shaklee serta produk kegunaan harian Shaklee;

harga terbaru produk shaklee selepas GST

harga terbaru produk shaklee selepas GST

 

harga terbaru produk shaklee selepas GST

 

harga terbaru produk shaklee selepas GST

harga terbaru produk shaklee selepas GST

Nota:
Harga di atas TIDAK termasuk caj penghantaran kadar rata RM10 bagi semenanjung Malaysia atau RM20 bagi Sabah dan Sarawak.

Sekiranya anda berada sekitar cawangan Shaklee di Wangsa Maju, Shah Alam, Johor Bahru, Kota Bharu, Seberang Jaya atau Kota Kinabalu, anda boleh membuat belian terus di cawangan Shaklee berhampiran anda menggunakan ID 1078477, atau daftar ahli di bawah ID tersebut untuk menikmati harga ahli seumur hidup.

Selamat membeli!

pengedar shaklee setia alam bukit raja klang

 

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee Online2 thoughts on “Harga Terbaru Produk Shaklee Mulai April 2015

Leave a Comment