Phytocol-ST Shaklee Ubat Kolesterol Tinggi

Serangan sakit jantung, adalah salah satu penyebab utama kematian di Malaysia dan juga di dunia. Faktor-faktor risiko penyakit jantung termasuklah paras kolesterol yang tinggi, paras lemak dalam darah yang tinggi, tekanan darah tinggi, diabetes, obesiti, gaya hidup yang tidak aktif dan tabiat merokok. Justeru, antara langkah untuk terselamat dari penyakit jantung ialah Mencegah Kolesterol Tinggi … Read more

Set Jantung Sihat Shaklee

Masih terkedu, namun tetap gagahkan hati untuk berkongsi kisah ini… Terkedu apabila mendapat berita kematian bapa seoranga rakan lama. Kematian yang agak tragis akibat serangan jantung. Dan sebab itu juga saya rasa perlu untuk saya highlight Set Jantung Sihat Shaklee Mengelakkan Serangan Jantung untuk membantu orang lain terus menderitai penyakit itu.  Arwah seorang yang sihat walafiat. … Read more

Ubati Buasir Dengan Set Buasir Shaklee

Malam ini nak berkongsi cerita berkenaan Ubati Buasir Dengan Set Buasir Shaklee. Gara-gara saya terlalu kesian melihat rakan saya itu… Sekilas pandang, tiada yang aneh dengan wanita di hadapan saya ini… lengkap tubuh badan, sihat walafiat. Namun sekali sekala pabila duduk atau baru bangun dari duduk, dia mengeluh dengan muka seakan-akan menahan kesakitan… puas di … Read more

Cepat Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee Untuk PCOS

Masalahnya, pada zaman serba mencabar ini, banyak pasangan berkahwin masih gagal menimang cahaya mata sendiri akibat PCOS. PCOS – Polycystic Ovary Syndrome (atau terjemahan dalam bahasa Melayu Sindrom Ovari Polisistik) memang agak complicated, sukar dirawat.. Baca lanjut PCOS  Penghidap PCOS biasanya period tak regular… ada yang setahun 2,3 kali aje datang period. bagi pasangan berkahwin … Read more

Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis

Seorang rakan alam maya saya menghidap Endometriosis sejak remaja. Malah pada usia awal 30-an, rakan saya itu telah 2 kali menjalani laporoscopy untuk merawat Endometriosis yang dideritai. Malah kini rakan saya itu turut mengamalkan Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis sebagai ikhtiar untuk Cepat Hamil…. Berkongsi pengalaman rakan saya itu, ternyata Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis … Read more

Vivix Shaklee – Supplement Yang Harus Anda Miliki

Hari ini, saya nak cerita satu kisah. Kisah saya sendiri… kisah betul tau! Bukan tipu-tipu punya. Ia kisah bagaimana saya jatuh cinta pada Vivix Shaklee – Suppelement Yang Harus Anda Miliki! Saya sendiri sebenarnya seorang suri rumah sepenuh masa. Harian saya menguruskan sepasang anak kembar saya, umur 5 tahun. Sepasang, tapi tiap-tiap hari saya LOTEH … Read more

Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza

Cantik, sesuatu yang cukup subjektif. Namun semua wanita impikan kelihatan cantik. Kecantikan fizikal wajah dan badan. Maka tidak hairan lah produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah adalah yang terhangat di pasaran. Tanpa mengambil kira latar belakang sesuatu jenama / brand, produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah berlambakan di pasaran… Bagi syarikat … Read more

Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik

Rasanya dah few entry kami sentuh mengenai Lecithin Shaklee. Tapi entry ini nak war-warkan lagi Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik! Lecithin Shaklee Untuk Cantik??? Biar betul…. Yup, memang betul! Kan bila kurus, automatik nampak cantik! he he loyar buruk malam-malam begini :)) Ok, Fakta Bukan Auta Lecithin itu sendiri sebenarnya adalah lemak… Dan … Read more

Set Diabetes Shaklee Mengatasi Kencing Manis

Saya pernah berdampingan dengan individu yang menghidap penyakit Diabetes kronik, kena cucuk insulin tiap-tiap hari. Makan? ah usah dikata. Ini tak boleh itu tak boleh… Dan acap kali juga kita diperingatkan bahawa penyakit Diabetes ini berkait faktor genetik… dan sekarang saya mulai risau! Maka Set Diabetes Shaklee ini cukup menarik perhatian saya :)) Sebenarnya penyakit … Read more

Set Senggugut Shaklee Penawar Sakit Senggugut

Pernah seorang rakan saya, sejak zaman remaja, setiap kali datang period, pasti mengalami kesakitan yang amat teruk. Pada hari pertama dan kedua period, kekadang nak berdiri pun tidak mampu. Nak bercakap lama sikit pun menggigil-gigil… Bila dah habis belajar, setiap kali datang period, rakan tersebut akan mengambil MC kerana period pain yang teruk… kesian kan… … Read more