Set Kecantikan Kulit Shaklee Rahsia Kecantikan Dato Siti Nurhaliza

Cantik, sesuatu yang cukup subjektif. Namun semua wanita impikan kelihatan cantik. Kecantikan fizikal wajah dan badan. Maka tidak hairan lah produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah adalah yang terhangat di pasaran. Tanpa mengambil kira latar belakang sesuatu jenama / brand, produk penjagaan muka dan supplement vitamin kecantikan wajah berlambakan di pasaran… Bagi syarikat … Read more

Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik

Rasanya dah few entry kami sentuh mengenai Lecithin Shaklee. Tapi entry ini nak war-warkan lagi Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik! Lecithin Shaklee Untuk Cantik??? Biar betul…. Yup, memang betul! Kan bila kurus, automatik nampak cantik! he he loyar buruk malam-malam begini :)) Ok, Fakta Bukan Auta Lecithin itu sendiri sebenarnya adalah lemak… Dan … Read more

Set Diabetes Shaklee Mengatasi Kencing Manis

Saya pernah berdampingan dengan individu yang menghidap penyakit Diabetes kronik, kena cucuk insulin tiap-tiap hari. Makan? ah usah dikata. Ini tak boleh itu tak boleh… Dan acap kali juga kita diperingatkan bahawa penyakit Diabetes ini berkait faktor genetik… dan sekarang saya mulai risau! Maka Set Diabetes Shaklee ini cukup menarik perhatian saya :)) Sebenarnya penyakit … Read more

Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi

Tiap-tiap hari, bila kita nak beli barang, kita pasti akan tanya harga. Sama ada di online atau offline, survey harga, tanya sini tanya sana, compare harga, itu biasa… Tapi kalau anda tengah dok survey Harga Omega Guard Shaklee, meh saya nak war-warkan: Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi! :)) Apa itu Shaklee Omega Guard? Omega Guard … Read more

Kebaikan Shaklee Lecithin

# Tahukan Anda Pengemulsi Semulajadi, Lecithin Shaklee dihasilkan daripada sumber kekacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul membekalkan 3.1g kolina (choline) yang kaya dengan lecithin termasuk 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol. Itulah Kebaikan Shaklee Lecithin, yang sememangnya berbeza dengan jenama-jenama lain! Ujian klinikal membuktikan kolina penting dalam diet harian kerana fungsinya dalam menyokong kesihatan otak, … Read more

Phytocol-ST Shaklee Turunkan Kolesterol

Siang tadi terkedu menerima perkhabaran, seorang sahabat lama yang kehilangan bapa tercinta akibat serangan sakit jantung… Sedih dan ralat. Tak sempat nak perkenalkan Phytocol-ST Shaklee Menurunkan Kolesterol pada arwah… Memang arwah, doktor kata kolesterol tinggi sejak sekian lama. Doktor pesan suruh “jaga makan”. Tapi biasa lah, budaya hidup masyarakat kita, teh tarik kaw, roti canai … Read more

Mengatasi Lemah Syahwat Dan Lemah Tenaga Batin

Semalam kami dihuni pertanyaan seorang isteri, yang berasa amat tertekan dan tidak gembira…. kerana hubungan keintiman suami isteri dirasakan hambar sahaja…… suaminya kerap cepat mengalah, belum sempat pon dia nak berasa puas… Masalahnya, ramai di kalangan pasangan suami isteri kini yang menghadapi masalah keintiman, apabila sang suami, sang nakhoda hanya beraksi ala-kadar. Setiap kali bersama … Read more

Tajamkan Mata Dengan Set Mata Shaklee

Dari mata turun ke hati… itu kata orang yang tengah jiwang, jatuh cinta… namun frasa itu juga mengungkapkan betapa “berkuasanya” pancaindera ini sehingga melalui “mata” itu bisa menembusi “hati” :)) ok, malam ni saya tak mau jiwang-jiwang. Coz hakikatnya saya ni mata sepet. Dan sesunggohnya betapa aku jeles melihat mereka yang memiliki “mata bundar” “mata … Read more

Kebaikan Performance Drink Shaklee

Musim panas kering berpanjangan begini, bekalan air paip dicatu di beberapa kawasan, musim jerebu, musim denggi, strok haba…. dan tidak lama lagi bulan puasa bakal menjelma… rasanya sekarang ini pun dah ramai kaum ibu / wanita yang berkira-kira untuk menyempurnakan puasa ganti masing-masing… :)) Entry kali ini kami ingin memberitahu anda tentang Kebaikan Performance Drink … Read more

Sayangi Buah Pinggang Anda

Tahukah Anda Penghidap diabetes adalah kumpulan yang paling berisiko mendapat kerosakan buah pinggang. Ini kerana paras gula yang sentiasa tinggi dalam tubuh penghidap diabetes. Keadaan bertambah buruk kerana penghidap diabetes biasanya akan mengambil ubat-ubatan kombo (beberapa jenis ubatan) termasuk ubat mengawal kencing manis, paras kolesterol dan tekanan darah tinggi. Pelbagai faktor menyumbang kepada kerosakan buah … Read more