Vivix Shaklee – Supplement Yang Harus Anda Miliki

Hari ini, saya nak cerita satu kisah. Kisah saya sendiri… kisah betul tau! Bukan tipu-tipu punya. Ia kisah bagaimana saya jatuh cinta pada Vivix Shaklee – Suppelement Yang Harus Anda Miliki! Saya sendiri sebenarnya seorang suri rumah sepenuh masa. Harian saya menguruskan sepasang anak kembar saya, umur 5 tahun. Sepasang, tapi tiap-tiap hari saya LOTEH … Read more

Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik

Rasanya dah few entry kami sentuh mengenai Lecithin Shaklee. Tapi entry ini nak war-warkan lagi Kebaikan Lecithin Shaklee Untuk Kurus Dan Cantik! Lecithin Shaklee Untuk Cantik??? Biar betul…. Yup, memang betul! Kan bila kurus, automatik nampak cantik! he he loyar buruk malam-malam begini :)) Ok, Fakta Bukan Auta Lecithin itu sendiri sebenarnya adalah lemak… Dan … Read more

Set Diabetes Shaklee Mengatasi Kencing Manis

Saya pernah berdampingan dengan individu yang menghidap penyakit Diabetes kronik, kena cucuk insulin tiap-tiap hari. Makan? ah usah dikata. Ini tak boleh itu tak boleh… Dan acap kali juga kita diperingatkan bahawa penyakit Diabetes ini berkait faktor genetik… dan sekarang saya mulai risau! Maka Set Diabetes Shaklee ini cukup menarik perhatian saya :)) Sebenarnya penyakit … Read more

Set Senggugut Shaklee Penawar Sakit Senggugut

Pernah seorang rakan saya, sejak zaman remaja, setiap kali datang period, pasti mengalami kesakitan yang amat teruk. Pada hari pertama dan kedua period, kekadang nak berdiri pun tidak mampu. Nak bercakap lama sikit pun menggigil-gigil… Bila dah habis belajar, setiap kali datang period, rakan tersebut akan mengambil MC kerana period pain yang teruk… kesian kan… … Read more

Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi

Tiap-tiap hari, bila kita nak beli barang, kita pasti akan tanya harga. Sama ada di online atau offline, survey harga, tanya sini tanya sana, compare harga, itu biasa… Tapi kalau anda tengah dok survey Harga Omega Guard Shaklee, meh saya nak war-warkan: Omega Guard Shaklee Harga Berbaloi-baloi! :)) Apa itu Shaklee Omega Guard? Omega Guard … Read more

Kebaikan Shaklee Lecithin

# Tahukan Anda Pengemulsi Semulajadi, Lecithin Shaklee dihasilkan daripada sumber kekacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul membekalkan 3.1g kolina (choline) yang kaya dengan lecithin termasuk 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol. Itulah Kebaikan Shaklee Lecithin, yang sememangnya berbeza dengan jenama-jenama lain! Ujian klinikal membuktikan kolina penting dalam diet harian kerana fungsinya dalam menyokong kesihatan otak, … Read more

Phytocol-ST Shaklee Turunkan Kolesterol

Siang tadi terkedu menerima perkhabaran, seorang sahabat lama yang kehilangan bapa tercinta akibat serangan sakit jantung… Sedih dan ralat. Tak sempat nak perkenalkan Phytocol-ST Shaklee Menurunkan Kolesterol pada arwah… Memang arwah, doktor kata kolesterol tinggi sejak sekian lama. Doktor pesan suruh “jaga makan”. Tapi biasa lah, budaya hidup masyarakat kita, teh tarik kaw, roti canai … Read more

Rawat Endometriosis Dengan Shaklee

Sekilas Fakta Rawat Endometriosis Dengan Shaklee # Apa Itu Endometriosis? ~ Endometriosis adalah satu¬†keadaan di mana lapisan tisu yang melitupi bahagian dalam rahim didapati tumbuh di luar rahim, atau di kawasan lain pada sekitar sistem reproduksi wanita. # Simptom Endometriosis Masalah senggugut Sakit ketika mengadakan hubungan seksual dengan suami. Sukar hamil Baca lanjut Set Senggugut … Read more

Herb Lax Shaklee Julap Untuk Kurus

Julap? Julap? Perkataan yang sungguh melayu. Herb Lax Shaklee Julap Untuk Kurus. Julap Untuk Sembelit. Rasanya ramai yang sudah lupa perkataan itu. Sekarang smua orang guna Detox. Detox asimilasi daripada bahasa Inggeris. * (Entry kali ini menfokus pada Detox Usus / Colon).¬† Detox atau nyahtoksin kini menjadi agar popular dengan lambakan pelbagai produk detox di … Read more

Kebaikan Performance Drink Shaklee

Musim panas kering berpanjangan begini, bekalan air paip dicatu di beberapa kawasan, musim jerebu, musim denggi, strok haba…. dan tidak lama lagi bulan puasa bakal menjelma… rasanya sekarang ini pun dah ramai kaum ibu / wanita yang berkira-kira untuk menyempurnakan puasa ganti masing-masing… :)) Entry kali ini kami ingin memberitahu anda tentang Kebaikan Performance Drink … Read more