Set Migrain Shaklee Penawar Migrain Secara Alami

Kapla sakit? Kapala sakit?? Kepala sakit??? Migrain! Dulu semasa mula-mula berkahwin dengan suami saya, baru saya tahu Encik Suami saya tu kerap “diserang” sakit kepala yang melampau… Sakit kepala, biasanya sebelah sahaja, sampai timbul urat-urat di tengkok. Bila rujuk kepada doktor di klinik, biasanya akan diberitahu “Migrain” Apa Itu Migrain? MIGRAIN berasal daripada perkataan Greek … Read more

Merawat Sakit Lutut Dengan Set Sakit Sendi Shaklee

Sering kali mak kita, bapa kita, mengadu Sakit Lutut. Nak bangun susah, nak cangkung susah. Nak sembahyang pun terganggu… Tahukah Anda, Kira-kira 30 peratus rakyat Malaysia yang berumur 65 tahun ke atas lebih berisiko berhadapan masalah Sakit Lutut yang dikaitkan dengan osteoartritis. Malah data menunjukkan, kaun wanita berisiko mengalami masalah artritis dua kali ganda berbanding … Read more

Kepentingan Air Kepada Manusia

Segarkan Diri Anda Dengan Air Tahukah anda, Kepentingan Air Kepada Manusia Air membentuk kira-kira 60% daripada berat badan orang dewasa. Ia adalah medium penting untuk fungsi fisiologi, suhu badan dan perkumuhan. Keperluan harian anda untuk air adalah kira-kira 2 liter di mana 1 liter adalah daripada makanan dan 1 liter lagi daripada air minuman iaitu … Read more

Set Mengandung Shaklee Melegakan Morning Sickness

Saat disahkan hamil, memang ditunggu-tunggu kebanyakan wanita yang telah berkahwin. Kehadiran cahaya mata pasti menjadi penyeri bahtera rumah tangga bersama sang suami. Namun, sebahagian wanita hamil akan mengalami alahan, loya, mabuk hamil atau morning sickness. Pada kebiasaannya, wanita hamil akan mengalami alahan dalam trimester pertama (tiga bulan pertama kehamilan). Namun terdapat juga ibu hamil yang … Read more

Merawat Sakit Sendi Dengan Shaklee

Kepakaran Kami adalah untuk membantu orang yang sakit sendi akibat keradangan sendi untuk hilangkan sakit tersebut. Radang Sendi ini kian melanda tidak kira yang tua mahupun orang yang muda. Sebab itu lah kami tawarkan Rahsia Kepakaran Merawat Sakit Sendi Dengan Produk Shaklee. Masalahnya ramai yang menghidapi Radang Sendi tapi hanya membiarkannya ataupun hanya bergantung harap pada … Read more

Rawat Kencing Manis Diabetes Dengan Shaklee

Kencing Manis Diabetes ~ ‘ibu kepada segala penyakit’ aka Pembunuh Senyap!!! # Apa Itu Kencing Manis Diabetes? ~ Kandungan gula di dalam darah yang tinggi secara berterusan Baca juga Set Diabetes Shaklee Produk Shaklee Untuk Kencing Manis # Tahukah Anda Hampir 1.2 juta rakyat Malaysia menghidapi kencing manis pada tahun 2007. Jumlah itu meningkat sebanyak … Read more

Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee

Alhamdulillah, semalam ada seorang member menyampaikan perkhabaran gembira… member ni kurus melidi, walau telah berkahwin, namun badan tetap “sekeping” aje, cam sekeping papan katanya… so ni dah berjaya up sikit berat badan tu… lebih cantik katanya! :)) Waaaah gembiranya mendengar nada excited dia tu! Itulah rahsia Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee! Masalahnya ada … Read more

Atasi Sakit Kepala Dengan Shaklee

Rata-rata ramai di antara kita “Biasa” mengalami sakit kepala, namun sering kali kita memandang remeh masalah kesihatan itu. Kebiasaannya kita akan sapu minyak angin, tidur, dengan harapan kesakitan itu akan hilang ditelan waktu… Namun itu bukan solusi jangka panjang. Langkah terbaik ialah mengambil Set Sakit Kepala Shaklee. Malah, adakalanya kita lebih suka membiarkan kesakitan menguasai … Read more

Phytocol-ST Shaklee Ubat Kolesterol Tinggi

Serangan sakit jantung, adalah salah satu penyebab utama kematian di Malaysia dan juga di dunia. Faktor-faktor risiko penyakit jantung termasuklah paras kolesterol yang tinggi, paras lemak dalam darah yang tinggi, tekanan darah tinggi, diabetes, obesiti, gaya hidup yang tidak aktif dan tabiat merokok. Justeru, antara langkah untuk terselamat dari penyakit jantung ialah Mencegah Kolesterol Tinggi … Read more

Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis

Seorang rakan alam maya saya menghidap Endometriosis sejak remaja. Malah pada usia awal 30-an, rakan saya itu telah 2 kali menjalani laporoscopy untuk merawat Endometriosis yang dideritai. Malah kini rakan saya itu turut mengamalkan Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis sebagai ikhtiar untuk Cepat Hamil…. Berkongsi pengalaman rakan saya itu, ternyata Set Kesuburan Shaklee Untuk Endometriosis … Read more