Cara Jadi Ahli Shaklee Malaysia

Jika anda pengamal supplement Shaklee, atau sedang berkira-kira untuk membeli mana-mana Produk Shaklee, atau anda sedang sibuk PM / Inbox seller ni seller tu, dok tanya harga, dok servey harga, dok minta harga diskaun, ni saya nak ajar anda Cara Jadi Ahli Shaklee Malaysia.

Mengapa?

daftar ahli shakleeLepas anda tahu Cara Jadi Ahli Shaklee Malaysia, anda boleh membeli sebarang Produk Shaklee pada Harga Ahli. Bila-bila masa, di mana jua. Anda dah tidak perlu pm sini, pm sana, inbox orang ni inbox orang tu untuk buat perbandingan harga. Anda juga dah tidak perlu Whatsapp sana sini, buat muka tak malu minta harga diskaun. HANYA dengan Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia, automatiknya anda dah layak dapat Harga Ahli. Harga yang paling nett dah dengan Shaklee… :))

Dengan jadi ahli Shaklee Malaysia, anda dapat jimat sehingga 20% perbelanjaan anda setiap kali anda membeli Produk Shaklee. Banyakkk tu! Produk Shaklee ni bukan supplement kesihatan aje, ada skin care, ada hair care, ada pencuci, ada water filter… semua ni boleh diguna harian. So bayangkan penjimatan sebanyak 20% dalam perbelanjaan harian! daftar ahli shaklee

Setelah anda Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia, anda juga dapat access terus kepada laman web Shaklee Malaysia, Member Area, anda akan diupdate info-info semasa dan terkini daripada Shaklee Malaysia, termasuk promosi Produk Shaklee dan peluang-peluang bisnes / kerjaya dengan Shaklee Malaysia.

Anda juga boleh membeli / order Produk Shaklee secara online, HANYA 1 KLIK SAHAJA DI HUJUNG JARI, BAYAR DAN TUNGGU. PRODUK SHAKLEE ANDA AKAN DIHANTAR TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA! Mudah kan!? Jimat pon jimat!

cara jadi ahli shaklee malaysiaDan bila anda dah jadi Ahli Shaklee Malaysia, secara automatik anda adalah Shaklee Independant Distributor (SID), yang juga bermaksud anda kini boleh menjual Produk Shaklee kepada kawan-kawan anda, saudara mara anda, sesiapa sahaja, online atau offline, dengan harga retail / runcit. Walau mungkin tujuan asal anda hanya untuk menikmati Harga Ahli bagi kegunaan sendiri. Dan Kun Faya Kun, Shaklee boleh menjadi salah satu sumber rezeki untuk anda, mana tau kan! :))

Semua ini jika anda Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia, hanya untuk “makan sendiri”. Namun jika anda Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia dengan niat, target untuk serius berniaga, masyaAllah, lagi banyak keistimewaan BOMBASTIK yang menunggu.

Nak tahu lebih lanjut, hubungi kami 017-4666007. cara jadi ahli shaklee malaysia

Ayuh, Cara Jadi Ahli Shaklee Malaysia? Saya sanggup menaja anda. Just bayar RM65 + RM10 seumur hidup, then anda sah jadi  Ahli Shaklee Malaysia. *Bank in ke akaun saya, sms / Whatsapp / Telegram saya detail butiran peribadi anda, say daftarkan. terus anda layak menikmati Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia yang saya sebutkan tadi. Semudah A,B,C lol :))

Namun jika anda nak super duper jimat lagi, anda boleh membuat pembelian Produk Shaklee dalam lingkungan RM700 (bersamaan 200 points) anda akan dapat Free Membership, Keahlian Percuma tanpa perlu bayar RM65 + RM10 tu… Ce bayangkan, produk pon dapat, membership free pon dapat, dan pada 15hb bulan akan datang, anda juga akan dapat bonus belian dari Shaklee! Waaah daebak! * Bonus Shaklee dibayar atas kiraan points yang terkumpul untuk belian satu-satu bulan. Belian 200 points, bonus dalam RM28. Naaah dapat duit lagi! Siapa nak bagi duit free kan!

cara jadi ahli shaklee malaysiaDan anda perlu tahu, jadi ahli shaklee tidak menwajibkan anda jual barang, tidak perlu jual produk, tidak wajib cari downline pon! So no worry k… Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia sama cam kita daftar jadi member untuk Jusco ke, untuk Tesco ke… kita tidak wajib jual barang Jusco atau Tesco pon. Cuma dengan Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia, kita layak menikmati “harga yang jauh lebih murah” aka Harga Ahli secara automatik, dan kita juga layak “kumpul points” yang melayakkan kita menikmati lebih banyak “Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia”. Best kan!

ok, ini cerita untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia, hanya untuk kegunaan sendiri, beli Produk Shaklee untuk suami dan anak-anak, mak bapa aje. Kalau nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia untuk tujuan bisnes / niaga, lagi excited! Tunggu the next entry k…

pengedar shaklee setia alam

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee OnlineLeave a Comment