Beruntung Awak Daftar Ahli Shaklee Percuma

Jika anda pengamal supplement Shaklee, atau sedang berkira-kira untuk membeli mana-mana Produk Shaklee, atau anda sedang sibuk PM / Inbox seller ni seller tu, dok tanya harga, dok servey harga, dok minta harga diskaun, saya cadangkan anda Daftar Ahli Shaklee Percuma. daftar ahli shaklee

MENGAPA??

Daftar Ahli Shaklee Percuma membolehkan anda membeli sebarang Produk Shaklee pada Harga Ahli Shaklee. Bila-bila masa, di mana jua. Anda dah tidak perlu pm sini, pm sana, inbox orang ni inbox orang tu untuk buat perbandingan harga. Anda juga dah tidak perlu Whatsapp sana sini, buat muka tak malu minta harga diskaun. HANYA dengan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, automatiknya anda dah layak dapat Harga Ahli Shaklee. Harga yang paling nett dah dengan Shaklee… :))

borang ahli shakleeDengan Daftar Ahli Shaklee Percuma, anda dapat jimat sehingga 20% perbelanjaan anda setiap kali anda membeli Produk Shaklee. Banyakkk tu! Dengan GST akan dilaksanakan 1 bulan lagi, April 2015, mana yang boleh jimat kita kena jimat kan?

Produk Shaklee ni bukan supplement kesihatan aje, ada skin care, ada hair care, ada pencuci, ada water filter… semua ni boleh diguna harian. So bayangkan penjimatan sebanyak 20% dalam perbelanjaan harian!

Setelah anda Daftar Ahli Shaklee Percuma, anda juga dapat access terus kepada laman web Shaklee Malaysia, Member Area, anda akan diupdate info-info semasa dan terkini daripada Shaklee Malaysia, termasuk promosi Produk Shaklee dan peluang-peluang bisnes / kerjaya dengan Shaklee Malaysia.

capture-20140516-102606Dengan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, anda juga boleh membeli / order Produk Shaklee secara online, HANYA 1 KLIK SAHAJA DI HUJUNG JARI, BAYAR DAN TUNGGU. PRODUK SHAKLEE ANDA AKAN DIHANTAR TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA! Mudah kan!? Jimat pon jimat!

capture-20140515-223643Dan bila anda dah Daftar Ahli Shaklee Malaysia, secara automatik anda adalah Shaklee Independant Distributor (SID), yang juga bermaksud anda kini boleh menjual Produk Shaklee kepada kawan-kawan anda, saudara mara anda, sesiapa sahaja, online atau offline. Walau mungkin tujuan asal anda Daftar Ahli Shaklee Malaysia hanya untuk menikmati Harga Ahli Shaklee bagi kegunaan sendiri. Dan Kun Faya Kun, Shaklee boleh menjadi salah satu sumber rezeki untuk anda, mana tau kan! :)) SID

Semua ini jika anda Daftar Ahli Shaklee Malaysia, hanya untuk “makan sendiri”. Namun jika anda Daftar Ahli Shaklee Malaysia dengan niat, target untuk serius berniaga, masyaAllah, lagi banyak keistimewaan BOMBASTIK yang menunggu. Nak tahu lebih lanjut, hubungi kami 017-4666007.

Ayuh, Daftar Ahli Shaklee Malaysia, saya sanggup menaja anda. Just bayar RM65 + RM10 seumur hidup, then anda sah Ahli Shaklee Malaysia. *Bank in ke akaun saya 1141 240 120 47 akaun Maybank atas nama LOW PEAK SUANG, sms / Whatsapp / Telegram saya detail butiran peribadi anda, saya daftarkan. Terus anda layak menikmati Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia yang saya sebutkan tadi. Semudah A,B,C lol :))

daftar ahli shaklee percumaNamun jika anda nak super duper jimat lagi, anda boleh membuat pembelian Produk Shaklee dalam lingkungan RM700 (bersamaan 200 points) anda akan dapat Free Membership, Keahlian Percuma tanpa perlu bayar RM65 + RM10 tu… Ce bayangkan, produk pon dapat, membership free pon dapat, dan pada 15hb bulan akan datang, anda juga akan dapat bonus belian dari Shaklee! Waaah daebak! * Bonus Shaklee dibayar atas kiraan points yang terkumpul untuk belian satu-satu bulan. Belian 200 points, bonus dalam RM25. Naaah dapat duit lagi! Siapa nak bagi duit free kan!

Dan anda perlu tahu, Daftar Ahli Shaklee Malaysia tidak menwajibkan daftar ahli shaklee onlineanda jual barang, tidak perlu jual produk, tidak wajib cari downline pon! So no worry k… Daftar Ahli Shaklee Malaysia sama cam kita daftar jadi member untuk Jusco ke, untuk Tesco ke… kita tidak wajib jual barang Jusco atau Tesco pon. Cuma dengan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, kita layak menikmati “harga yang jauh lebih murah” aka Harga Ahli Shaklee secara automatik, dan kita juga layak “kumpul points” yang melayakkan kita menikmati lebih banyak “Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia“. Best kan!

daftar ahli shaklee percuma

ok, ini cerita untuk Daftar Ahli Shaklee Malaysia, hanya untuk kegunaan sendiri, beli Produk Shaklee untuk suami dan anak-anak, mak bapa aje. Kalau nak Daftar Ahli Shaklee Malaysia untuk tujuan bisnes / niaga, lagi excited! Tunggu the next entry k… :))

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

pengedar shaklee online
pengedar shaklee selangor

Jannah PS Low Shaklee Independent Distributor ID No : 1078477

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee Online1 thought on “Beruntung Awak Daftar Ahli Shaklee Percuma

Leave a Comment