Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Ramai perokok yang terjebak dengan ketagihan merokok, berasa sukar untuk Berhenti Merokok. Namun kini anda tidak perlu risau! Kerana kami telah temui revolusi terbaharu: Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee! vivix shaklee

Vivix Shaklee adalah produk terunggul dalam pencapaian inovasi Shaklee sejak 1915. Meski pun Harga Vivix Shaklee di-mark sebagai agak tinggi, namun bagi mereka yang menyakini dan mengutamakan “kayu ukur kualiti”, pastinya harga bukan alasan / halangan.

pengedar vivix shaklee
vivix shaklee

Jika anda sedang mencari solusi Berhenti Merokok, maka, pencarian anda di blog http://www.infosihat.com.my adalah tepat: Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee. Dan kami adalah kumpulan Pengedar Shaklee yang memiliki kepakaran untuk men-konsultasi anda secara berterusan.

Buktinya, anda boleh tonton video Pengalaman Customer Shaklee kami Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee.


Tuan Hazrin dalam video di atas adalah pengguna Vivix Shaklee yang mula mengambil produk berkenaan pada penghujung Oktober lepas. Isteri beliau yang memberikan Vivix kepada beliau, kini telah pun secara rasminya mendaftar sebagai Ahli Shaklee setelah merasai dan melihat sendiri keberkesanan Vivix Shaklee untuk Berhenti Merokok.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu dalam proses Berhenti Merokok?

 

harga vivix shaklee
DNA rosak dengan nikotin rokok

Gambar di atas menunjukkan struktur DNA seorang perokok yang telah tercemar dengan Nikotin.

pengedar vivix shaklee
berhenti merokok

DNA yang telah dicemari nikotin ini yang menyebabkan seorang perokok amat sukar untuk Berhenti Merokok.

Dalam kebanyakan program berhenti merokok lain, sama ada yang berhenti merokok secara semulajadi ataupun melalui terapi penggantian nikotin (memberikan nikotin kepada perokok dalam dos yang kecil untuk menggantikan nikotin dari rokok).

Dalam majoriti kes Berhenti Merokok, mereka akan menghadapi simptom-simptom seperti batuk berkahak dan sebagainya, juga dikenali sebagai withdrawal symptoms.  Ia berlaku kerana badan seorang perokok sedang menyesuaikan diri dengan hidup tanpa nikotin, sedangkan dalam DNA mereka, nikotin tersebut masih ada, malah telah sebati…

Namun berbeza dengan Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee. Vivix Shaklee membantu usaha Berhenti Merokok dengan cara membuang nikotin yang ada pada DNA tadi… DNA yang tercemar dengan Nikotin akan dipulihkan dan disihatkan semula apabila Nikotin yang melekat padanya ditanggalkan. berhenti merokok dengan vivix shaklee

Hasilnya DNA akan kembali kepada keadaan asal, yang mengakibatkan perokok terbabit mengalami:

  • Rasa pahit dan busuk apabila merokok
  • Rasa semput dan sesak bila merokok

Yang mana akhirnya mereka sendiri akan Berhenti Merokok akibat dari rasa yang mereka alami…

Setakat ini Tuan Hazrin dalam video di atas telah pun Berjaya Berhenti Merokok sepenuhnya dalam masa tidak sampai 1 bulan berikhtiar dengan Vivix Shaklee. (kesan dan jangkamasa pemulihan adalah berlainan pada setiap individu).

Kami juga menerima banyak sharing daripada pembeli Vivix Shaklee kami khusus untuk tujuan Berhenti Merokok, ada yang membeli untuk bakal suami untuk Berhenti Merokok.

harga vivix shaklee
testimonial vivix shaklee
harga vivix shaklee
vivix shaklee

Berapa Harga Vivix Shaklee? vivix shaklee harga

Harga runcit Vivix Shaklee di Malaysia ialah RM503.50 sebotol termasuk kos penghantaran ke seluruh Negara. Untuk Negara-negara luar, sila hubungi kami 017-4666-007 untuk penjimatan dengan belian!

Baca juga: Vivix Shaklee Tonik Mustajab Abad Baru

Anda akan mendapat Khidmat Konsultasi Eksklusif cara makan Vivix Shaklee dari pakar, selain penghantaran percuma (dalam Malaysia).

Untuk mendapatkan manfaat di atas, hubungi 017-4666-007 untuk mendapatkan Vivix Shaklee anda hari ini!

pengedar shaklee online
pengedar shaklee selangor

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee MalaysiaCara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee Online8 thoughts on “Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Leave a Comment